Historiek  

1930 : oprichting van de banketbakkerij Fransoo door Henri en Gusta Fransoo.
1946 : Louis Raes komt naar Brussel en wordt banketbakker bij Fransoo.
1955 : Louis wordt atelierverantwoordelijke bij Fransoo.
1957 : Denise Rosseel (zijn echtgenote), wordt aangeworven als hoofdverkoopster bij Fransoo .
1960 : geboorte van Luc, hun zoon.
1962 : Louis en Denise Raes worden eigenaars van de banketbakkerij Fransoo.
1978 : Luc Raes vervoegt zijn vader in de banketbakkerij en wordt snel verantwoordelijk voor de afdeling ijs en gebak
1987 : Luc Raes neemt de fakkel van zijn vader over, en wordt eigenaar van de banketbakkerij Fransoo.
Na het behalen van een licentie economische wetenschappen, beslist Luc om zich 100% in te zetten voor zijn banketbakkerij.
Vele stages en bijscholingen bij de beste banketbakkerijen in Parijs (Lenôtre,Bellouet,…), zijn hem van grote hulp zijn bij het verjongen en dynamiseren van de banketbakkerij.
Zijn echtgenote, Cathy Cirino, houdt zich bezig met het onthaal van de klanten, de presentatie van de producten en de vorming van het verkoopsteam..

2OO5 : Fransoo viert zijn 75-tig jarig bestaan.

 




Home   Historiek   Producten   Horeca   Bedrijven   Gelegenheidsgebak   Catalogus   Promo   Contacten